FreshCare+ with Steam

НОВАТА ПЕРАЛНЯ FRESHCARE+ С ПАРА

100% свежест, дори да забравите дрехите в пералнята.Всички перални, перални със сушилни и сушилни сега с 6 години гаранция

Промоцията важи за всички Whirlpool перални, перални със сушилни и сушилни, закупени в периода 01.04.2022 - 31.05.2022. За да е валидна 6-годишната гаранция напълно безплатно, трябва да регистрирате закупения уред на интернет страница www.dopulnitelnagaranzia.com в 30-дневен срок от датата на покупката.

SteamRefresh

6th SENSE Интелигентна технология за изключителни резултати

Технологията 6TH SENSE автоматично определя количеството и вида на прането и настройва най-подходящите параметри на изпиране, за да осигури оптимални резултати с оптимизирани ресурси. След като изберете желаната програма, пералнята използва сензори и алгоритми, за да разпознае количеството пране и вида на тъканите и автоматично да адаптира температурата, количеството вода както и движенията на барабана. По този начин ви гарантира перфектно изпиране при ефективно използване на време, енергия и вода.

FreshCare+

FreshCare+

Благодарение на опцията FreshCare+ прането остава свежо часове след края на програмата*. Действието на парата и нежните движения на барабана предотвратяват разпространението на неприятни миризми и образуването на гънки.

*FreshCare+ посредством деликатното действие на парата и движенията на барабана инхибира разпространението на основните източници на неприятни миризми (вътре в пералнята) до 6 часа след края на програмата. Функцията е несъвместима с програми, предназначени за деликатни дрехи и завивки.

FreshCare +
SteamRefresh

Освежаване с пара

SteamRefresh възвръща свежестта на вашите дрехи, като ви спестява ненужно изпиране. При тази специална освежаваща програма пералнята генерира поток от пара, който прониква във влакната, премахвайки неприятните миризми, като същевременно отпуска тъканите и намалява намачкването. Дрехите са готови отново за обличане само след 20 минути.

SteamRefresh
SteamHygene

Хигиенизираа пара

След като активирате опцията SteamHygiene, пара ще напълни барабана, поддържайки температура от 70 до 80°C в продължение на 20 минути. Това третиране премахва до 99,9% от най-често срещаните бактерии*. Функцията е подходяща за хора с чувствителна кожа.

(*) тествано от Allergy UK за програми Памук 40°C, Синтетични 40°C и Спално бельо 60°C с активирана опция за хигиенизираща пара

SteamHygene

ТЕХНОЛОГИИ

Soft Move

По време на цикъла на изпиране, новата система Soft Move извършва 6 специфични движения на барабана за изключителни резултати.

Clean+

Опцията Clean+ позволява да персонализирате цикъла на изпиране, като изберете между 3 нива на замърсяване, за да почистите перфектно всички видове замърсявания.

Инверторен мотор

Безчетковият мотор е с висока енергийна ефективност и предлага енергоспестяване, като достига до C клас на енергийна ефективност.

pin

Открийте най-близкия търговски обект, който предлага Whirlpool

Потърсете сега

Разгледайте всички модели

Свободностояща пералня с предно зареждане Whirlpool: 9 кг - FFD 9448 BCV EE

FFD 9448 BCV EE

Свободностояща пералня с предно зареждане Whirlpool: 8 кг - FFB 8248 BV EE

FFB 8248 BV EE

Свободностояща пералня с предно зареждане Whirlpool: 7 кг - FFS 7238 B EE

FFS 7238 B EE

Сравни ( Модели )

Моля, добавете друг продукт, който да сравните