Новата сушилня Whirlpool FreshCare+

Новата сушилня Whirlpool FreshCare+

100% свежест, дори да забравите дрехите в сушилнята

Технология 6TH SENSE

Интелигентността зад изключителните резултати от сушенето.
Благодарение на технологията 6TH SENSE сушилнята може да разпознава количеството пране, да задава точното време за сушене и така да осигурява перфектни резултати от сушенето без компромис.

Zen Motor

Представете си, че забравите прането

Whirlpool разработи новите си сушилни FreshCare+: идеалното решение за запазване на мекотата и свежестта на дрехите в продължение на часове след края на избраната програма. Така ваденето на дрехите от сушилнята вече не е толкова спешно и най-накрая можете да разполагате повече със свободното си време, без да жертвате свежестта на дрехите.

FreshCare +

100% свежест, дори да забравите дрехите в сушилнята.
Перфектната комбинация от интелигентен контрол на температурата и деликатно центрофугиране предотвратява разпространяването на основните източници на лоши миризми вътре в сушилнята.*
Благодарение на нежния масаж с няколко бавни двупосочни завъртания, FreshCare+ е проектирана така, че да предотвратява задържането на гънки по дрехите, дори ако прането не бъде извадено след края на програмата.

* Функцията FreshCare+ не позволява разпространението на основните източници на миризми (вътре в сушилнята) в продължение на до 6 часа след края на сушенето. Не е съвместимо с програми, предназначени за деликатни дрехи и с нива на сушене: "За гардероб" и "Екстра сухо".

FreshCare+ dryer

Програма за вълна със сертификат Woolmark Blue*

Специална процедура за запазване на красотата на вълната.
Сушилнята FreshCare+ позволява лесно и безопасно изсушаване на всички вълнени дрехи. Програмата за вълна, одобрена от компанията Woolmark, е получила сертификата Woolmark Blue и е предназначена за особено нежно сушене и защита на красотата на вълнените дрехи.

* Не се предлага при всички модели.

Програма за вълна със сертификат Woolmark Blue*

Кондензатор Easyclean

По-малко време за почистване на филтъра, по-дълго време перфектна работа. При сушилнята FreshCare+ почистването на кондензатора става бързо и без усилие. Филтърът събира всички власинки, така че вече не е необходимо да почиствате директно тежкия кондензатор. Всичко е много лесно – достатъчно е да издърпате ергономичната дръжка, да извадите филтъра и да го почистите за нула време.

Кондензатор Easyclean

Открийте сушилнята FreshCare+

Сушилня с термопомпа Whirlpool: свободностояща, 7,0 кг - FFT M11 72 EE

FFT M11 72 EE

Сушилня с термопомпа Whirlpool: свободностояща, 8,0 кг - FFT M11 82B EE

FFT M11 82B EE

Сушилня с термопомпа Whirlpool: свободностояща, 9,0 кг - FFT M22 9X2WS EE

FFT M22 9X2WS EE

Сушилня с термопомпа Whirlpool: свободностояща, 8,0 кг - FFT M11 8X3 EE

FFT M11 8X3 EE

Сушилня с термопомпа Whirlpool: свободностояща, 8,0 кг - FFT M22 8X3B EE

FFT M22 8X3B EE
pin

Търсене на магазин

Открийте търговец

Потърсете сега

Сравни ( Модели )

Моля, добавете друг продукт, който да сравните