W COLLECTION

W11

Интелигентното готвене със 6th Sense

W Collection получи две престижни награди за своя изключителен дизайн:

Изберете интелигентната технология 6TH SENSE сега с 6 години гаранция
Промоцията важи за всички Whirlpool уреди за вграждане с технология 6th Sense, закупени в периода 01.01.2023 - 31.12.2023.
За да е валидна 6-годишната гаранция напълно безплатно, трябва да регистрирате закупения уред на интернет страница www.dopulnitelnagaranzia.com в 30-дневен срок от датата на покупката.

W11 Collection е създадена за изтънчени, минималистични кухни. Сияйната красота на стъклото допълва безупречните, изчистени линии за уникално елегантен завършек

Иновативните сензори и функции правят програмите лесни за използване и ви напътстват във всяка стъпка, за да ви осигурят превъзходно изживяване.

Монтирани с изключителна прецизност, вградените уреди от серията W11 са с уникална естетика. Имате възможност да създадете впечатляващо съчетана визия.

Дизайнерски
шедьовър

Whirlpool разбира колко са важни изработката и прецизния завършек на всеки детайл. Непреходният дизайн на новата гама уреди за вграждане W Collection допълва вашата кухня, моделите се допълват съвършено, за да вдъхновяват.

Повърхностите са разработени така, че да се почистват лесно, а отпечатъците и петънцата да останат в миналото.

Платиненото хромирано лого, затъмнените стъкла и изтънчената метална лента от край до край, всеки детайл е проектиран да ви радва и да подчертава цялостното Whirlpool изживяване

Интуитивна интелигентност,
усъвършенствани технологии

Whirlpool създаде за вас нова гама уреди за вграждане, които усещат потребностите ви и ви съдействат във всяка стъпка в процеса на готвене. Уредите Whirlpool се учат и се адаптират към вашия маниер на работа, за да се разбирате с лекота.

W Collection разполага с уникалната технология 6th SENSE, която гарантира подобрена работа за максимална ефективност с минимални усилия. Интелигентните сензори 6th SENSE и интуитивните функции мислят и действат вместо вас и ви помагат да извлечете максимума от уредите.

Те осигуряват интуитивно използване, като предоставят точната информация по точното време, запомнят любимите програми и автоматично ги предлагат, когато има нужда.

Като усещат какво е необходимо, те предоставят ново ниво на първокласна работа, която осигурява удовлетворяващо изживяване и отлични резултати всеки път. Вдъхновяват вдъхновяват да се стремите към съвършенство.

Разгледайте всички продукти

Connectivity
Доверете се на интелигентните уреди.
Не губете връзка.
Бъдете свободни.

Приложението на Whirlpool 6thSenseLive предлага интуитивен и лесен начин за контрол на всеки уред навсякъде и по всяко време

Научете повече
Намерете търговски обект близо до вас
Потърсете сега