6th SENSE LIVE

Доверете се на интелигентните технологии.
Не губете връзка.
Бъдете свободни.

Водите пълноценен, активен живот и постоянно търсите иновативни решения, които да улеснят битовите задачи.

Приложението на Whirlpool 6th SENSE Live предлага интуитивен и лесен начин за контрол на всеки уред навсякъде и по всяко време

Гарантира ви винаги да получавате желаните резултати с минимални усилия, като пестите време и енергия.

Новата гама уреди за вграждане ще облекчи задълженията ви и ще ви освободи време за истински важните неща.

Усъвършенствана съвременна технология

Приложението на Whirlpool 6th SENSE Live предлага пълен контрол и наблюдение на Whirlpool 6th SENSE. Предоставя ви необходимата информация в точното време, за да управлявате уредите, осигурява ви насоки и съдействие за избор на най-добрите програми и опции, както и нови функционалности, с които традиционните продукти не разполагат.

Приложението 6th SENSE Live ви позволява да създавате и запазвате своите предпочитания, за да ги прилагате бързо в ежедневието.

Интуитивното използване е от първостепенна важност, Whirlpool създаде постоянен и лесен начин на навигиране на уредите, за първокласно изживяване.

Съвсем просто.
Съвсем гениално. Съвсем Whirlpool.

Управлявайте вашите уреди максимално лесно и ефективно.

Приложението на Whirlpool 6th SENSE Live предлага интуитивен и лесен начин за контрол на всеки уред навсякъде и по всяко време и ви гарантира желаните резултати с минимални усилия, като пестите време и енергия.

На лесен за разбиране език

Технологията 6th SENSE говори на лесен за разбиране език, предвижда потребностите и ви предлага често използваните програми и осигурява лесни за разбиране съвети и инструкции за перфектно изживяване при готвене.

Оптимизиране на време и ресурси

С възможността да програмирате и управлявате дистанционно часовете за стартиране, технологията 6th SENSE ви помага да пестите време и енергия, като оптимизира работата с интуитивни сензори, които регулират всичко от времето и температурата до парата, персонализирано за вашите индивидуални нужди.

Connectivity

Старт и стоп. Печене и задушаване. Докосване и плъзване. Съдържание на 6th SENSE Live винаги е вдъхновяващо. Като се свържете с приложението 6th SENSE Live, получавате незабавен достъп до голям набор от рецепти и интерактивни уроци. Кулинарните шедьоври са на няколко докосвания разстояние.

Свържете вашите уреди с приложението.

Наслаждавайте се на стотици рецепти от професионални готвачи, пригодени идеално към вашите уреди W Collection.