W COLLECTION

Индукционни плотове

Свържете се с интелигентното приложение за готвене 6th Sense

W Collection получи две престижни награди за своя изключителен дизайн:

Насладете се на ново интерактивно изживяване докато готвите

Интелигентните сензори на 6th SENSE следят и регулират нивото на мощност, за да осигурят равномерно приготвяне всеки път без загаряне, залепване или разливане. Постигнете съвършенство като приложите съвсем нов метод на готвене.

Изберете интелигентната технология 6TH SENSE сега с 6 години гаранция

Промоцията важи за всички Whirlpool готварски плотове с технология 6th Sense, закупени в периода 01.01.2022 - 31.12.2022. За да е валидна 6-годишната гаранция напълно безплатно, трябва да регистрирате закупения уред на интернет страница www.dopulnitelnagaranzia.com в 30-дневен срок от датата на покупката.

SmartSense

Интуитивно използване с видеоклипове, изображения и вдъхновяващо приложение, технологията 6th SENSE ви съдейства стъпка по стъпка за до 100 готварски комбинации като ви осигурява завладяващо изживяване при готвене.

FlexiFull

FlexiFull позволява свободно местене на съдове с различни форми и размери по напълно приспособимата повърхност. Благодарение на технологията FlexiFull можете да използвате една и съща обща температура по целия готварски плот. Температурата се разпределя равномерно, за да спести значителни количества време и енергия. Революцията в готвенето започва оттук

MySmartDisplay

Готварските плотове клас W11 разполагат с 4,5” TFT MySmartDisplay, който ви насочва към перфектни резултати всеки път. Изберете просто една от многото комбинации за готвене и MySmartDisplay ще ви съдействие „стъпка по стъпка” в реално време. С избор от категории храни и начини на приготвяне в интуитивния, изчистен интерфейс, MySmartDisplay предлага интелигентен начин за постигане на най-добрия резултат всеки път.

ТЕХНОЛОГИЯ

6th SENSE Асистирано готвене

Плотът автоматично засича съда, а интелигентните сензори задават идеалното ниво на мощност дори за най-деликатните и най-сложните ястия за постигане на перфектни резултати всеки път. С различни начини на готвене за всяка храна, имате голям избор от начини да приготвите вкусно ястие без усилия.

Изключителна многофункционалност

Превъзходна мултифункционалност с по-тънки работни плотове, което позволява минималистичен дизайн. Монтаж с дебелина на работния плот до 1 см.

6TH SENSE LIVE
Възползвайте се от интелигентните технологии.
Не губете връзка.
Чувствайте се свободни.

Приложението на Whirlpool 6th SENSE Live предлага интуитивен и лесен начин за контрол на всеки уред навсякъде и по всяко време

Научете повече
Намерете търговски обект близо до вас
Потърсете сега