W COLLECTION

Фурни W7Само избирате рецептата и технологията 6th SENSE ще я приготви вкусно всеки път!

За иновативно и интуитивно изживяване по време на готвене. Просто изберете ястие и технологията 6th SENSE ще свърши останалото, като автоматично настройва времето, температурата и влажността, за да осигури перфектни резултати всеки път. Със сензорите 6th SENSE и вълнуващ избор от ексклузивни опции, приготвяте перфектното ястие и същевременно се наслаждавате на ненадминато интуитивно изживяване.

Изберете интелигентната технология 6TH SENSE сега с 6 години гаранция

Промоцията важи за всички Whirlpool фурни с технология 6th Sense, закупени в периода 01.01.2023 - 31.12.2023. За да е валидна 6-годишната гаранция напълно безплатно, трябва да регистрирате закупения уред на интернет страница www.dopulnitelnagaranzia.com в 30-дневен срок от датата на покупката.

Cook4

Функцията Cook4 предоставя уникално ниво на гъвкавост, което ви позволява да приготвите до четири ястия наведнъж, без смесване на вкусове или аромати

ТЕХНОЛОГИИ

SmartClean

Иновативната технология SmartClean почиства фурната ефикасно само за 35 минути, като не оставя миризми и не изисква почистващ препарат. Технологията SmartClean работи заедно с лесен за почистване емайл. Това е програма, която винаги осигурява перфектни резултати при почистване.

Телескопични водачи

Телескопичните водачи ви улесняват по време на готвенето. Те позволяват лесно разместване и вадене на тавите и скарите при перфектен контрол.

Плавно затваряща се врата

Благодарение на системата за плавно затваряне, дори и при лек натиск върху вратата на фурната тя се затворя сама с безшумно и плавно движение.

Пиролитична система на почистване

Когато зададете режим на почистване, вътрешността на фурната се нагрява до особено висока температура (около 470°C), в резултат на което всички замърсявания се превръщат в пепел, която лесно се избърсва само с влажна гъба.

Намерете Whirlpool търговски представител близо до вас
Потърсете сега