• Начало
  • Хладилник за вграждане Whirlpool Total No Frost Space400
Хладилник за вграждане Space400 Total No Frost

Хладилник за вграждане Space400 Total No Frost

Най-големият капацитет в категорията* за безпроблемно съхранение на всички ваши продукти.

*Въз основа на общия нетен капацитет, деклариран от конкурентните производители в сегмента на хладилниците с фризер за вграждане No Frost и отнесен към всички модели с общ нетен капацитет 394 L, продавани под марките на : Whirlpool, Hotpoint/Ariston, Bauknecht.
Най-големият капацитет в своята категория*

Най-големият капацитет в своята категория*

Напълнете вашия хладилник Whirlpool така, както ви харесва. Получавате 50% допълнително пространство**, Space400 може да побере до 8 пазарски чанти повече***. Това ви позволява да ограничите ходенията до магазина и да се наслаждавате на прясна храна, когато пожелаете.
* Въз основа на общия нетен капацитет, деклариран от конкурентните производители в сегмента на хладилниците с фризер за вграждане No Frost и отнесен към всички модели с общ нетен капацитет 394 L, продавани под марките на : Whirlpool, Hotpoint/Ariston, Bauknecht. ** В сравнение със стандартния хладилник с фризер за вграждане Whirlpool 55 cm No Frost
*** Сравнението се базира на 18,7 L полезен капацитет на пазарска чанта с размери 56 см x 60 см, като се има предвид 60-сантиметров хладилник с 250 L спрямо 394 L.
Най-безшумният хладилник в своята категория*

Най-безшумният хладилник в своята категория*

Благодарение на технологията ZenInverter хладилникът достига ниско ниво на шум от само 32 dbA. Това го прави най-безшумния в неговата категория и ви позволява да се наслаждавате на необезпокоявани моменти на грижа за себе си у дома.
* Въз основа на нивото на шума, обявено от конкурентните производители. Твърдението се отнася за всички хладилници за вграждане 70 cm с шум 32 dB, продавани под марките на : Whirlpool, Hotpoint/Ariston, Bauknecht.
Забравете за ръчното размразяване

Забравете за ръчното размразяване

Технологията Total No Frost осигурява идеални условия за съхранение, като предотвратява образуването на лед във фризера и капки влага по задната част на вътрешността на хладилника.

Съхранявайте всичките си покупки със SpaceManagement Suite

Свежа и прясна храна всеки път

Технологията 6TH SENSE на хладилника за вграждане Space400 Total No Frost постоянно следи нивата на температурата и автоматично открива отклоненията, за да я възстанови до оптималното ѝ ниво.
По този начин храната винаги остава прясна и свежа.

Съобразен с вашите нужди

Съобразен с вашите нужди

Чекмеджето Multi Fresh има 3 различни температурни настройки за оптимално съхранение на различни видове продукти.
Просто завъртете копчето, за да изберете една от трите специални настройки за идеално съхранение на месо и риба ~(+/-1°C), плодове и зеленчуци ~(+/-3°C) или млечни продукти ~(+/-2°C).
Повече място за здравословна и свежа храна

Повече място за здравословна и свежа храна

Съхранявайте всички продукти свежи и добре запазени в специалните чекмеджета : Fresh Box+, Deli Box и Snack Box. Защитете храната и намалете развитието на бактерии с до 99,9%* благодарение на Microban Silver Shield®.
* Независимо тестване от IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd, UK) по ISO 22196.
ДИЗАЙН

Metal MultiFlow

Благодарение на дизайна си с оптимално разпределени вентилационни отвори той спомага за равномерното разпределение на студения въздух в кухината и така осигурява минимални температурни колебания* по различните рафтове за безпроблемно съхранение.
*Въз основа на вътрешен тест, максималната измерена температурна разлика между най-студения и най-топлия рафт е 0,6° при нормална настройка на температурата (4°). Резултатите могат да се различават при различни температурни настройки.

Скрит монтаж

Новите скрити релси са интегрирани зад вратата на хладилника, което позволява скрит монтаж, за да пасне на дизайна на всяка кухня.

Механизъм Push to Open

Просто докоснете и дръпнете: отворете вратата на хладилника или фризера без усилие. Идеалното решение за модерна кухня.