Новата съдомиялна MaxiSpace

Новата съдомиялна MaxiSpace

Открийте най-голямата* 3-та кошница с вградени водни струи.

*Въз основа на обема на продажбите сред топ 5 водещи марки към юни 2023 г.

Запознайте се със SpaceClean: най-голямата 3-та кошница*

Перфектно проектирана, за да събира всичко без проблем – от високи чаши до големи купи и съдове за готвене – и да осигурява място за допълнителни кухненски аксесоари.

*Въз основа на обема на продажбите сред топ 5 водещи марки към юни 2023 г.
Video
Video
3-та кошница с вградени водни струи

3-та кошница с вградени водни струи

SpaceClean е първата* на пазара 3-та кошница с вградени пръскащи струи. Тя е проектирана така, че да достига до всички ъгли на съдовете и да осигурява перфектно измиване.
*Твърдението се отнася за всички модели съдомиялни с 3-та кошница с вградени насочени струи, продавани под марките на : Whirlpool, Hotpoint, Hotpoint/Ariston, Bauknecht. Пазар: EMEA (Европа, Близкия изток и Африка). Май 2023 г.
Повече пространство с MaxiSpace

Повече пространство с MaxiSpace

Тази просторна вътрешност предлага +10%* ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРОСТРАНСТВО, за да можете да зареждате дори високи чинии за пица до 32 см** в долната кошница и десертни чинии до 19 см в средната кошница едновременно. Така нищо не остава в мивката, независимо от повода или броя на съдовете, които трябва да се измият.
*Сравнение между моделите съдомиялни Whirlpool със стандартна вътрешност и моделите съдомиялни Whirlpool с вътрешност MaxiSpace. Допълнителното пространство се отнася до общата увеличена площ за зареждане между трите нива.
**Максимум 3 чинии за пица с диаметър до 32 см и дълбочина до 2 см могат да бъдат позиционирани в долната кошница в средните решетки. Средната кошница трябва да е в горна позиция.
Video 2
Video 2

Автоматични програми с технология 6TH SENSE

Спестете до 40%* от водата и енергията с нашите автоматични програми благодарение на технологията 6TH SENSE. Тя разпознава размера на зареждането и нивото на замърсяване, за да адаптира интелигентно настройките на програмата.

*Вътрешно тестване, като се сравнява най-малко интензивното и най-интензивното изпълнение на програмите. Резултатите от спестяванията се отнасят до програмата AutoMixed. При другите програми е постигнато различно ниво на спестявания.
Открийте PowerClean Pro

Открийте PowerClean Pro

60%* по-мощни водни струи, разположени в долната кошница: насладете се на идеално чисти съдове без предварително измиване, дори при загоряла храна. PowerClean Pro също така осигурява +30%** допълнително пространство в долната кошница.
*Процентът е изчислен в сравнение с мощността на водата в програмата без активирана опция PowerClean Pro.
** Процентът е изчислен в сравнение с пространството за зареждане на моделите от същата гама на Whirlpool без технологията PowerClean.
Изсушавайте съдовете с NaturalDry

Изсушавайте съдовете с NaturalDry

До 99%* ефективност на сушене, до 40%** икономия на енергия: тази специална система автоматично отваря вратата в края на програмата, за да изсъхнат съдовете по естествен начин.
*Въз основа на средната ефективност на сушене на съдомиялна Whirlpool с 3 кошници и NaturalDry за комбинирано зареждане, включващо пластмаса, стъкло, стомана и порцелан, в сравнение със съдомиялна Whirlpool с 3 кошници без NaturalDry. Резултатите от сушенето могат да варират в зависимост от модела и зареждането на съдомиялната машина. **Процентът на икономия на енергия е изчислен в сравнение с деактивирана опция NaturalDry за програмата Eкo.
ДРУГИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Безшумна опция

Специфична опция, която намалява нивото на шума с до 3 dBa*, като същевременно постига перфектни резултати при измиване и изсушаване.
*Извършено е вътрешно тестване за сравняване на нивото на шума на програмата със и без активирана безшумна опция. Намаляването на шума е между 1 dbA и 3 dbA в зависимост от избраната програма.

Нова плъзгаща система

Нов дизайн на дъното на вътрешността, на вътрешната врата и на колелцата на долната кошница, за да осигури по-плавно движение на кошницата и лесно използване, дори когато зареждането включва тежки съдове и тигани.

Интуитивен потребителски интерфейс

Достатъчен е само един жест, за да изберете предпочитаната програма/опция и да визуализирате на дисплея подробна информация за функциите и програмите.
Перфектно съчетание с всяко кухненско обзавеждане

Перфектно съчетание с всяко кухненско обзавеждане

Лесната система за монтаж осигурява изключително гъвкаво регулиране на височината. Панелът на вратата може да бъде висок до 84 см, а цокълът може да бъде намален до 0 см. Новата съдомиялна машина е оборудвана с плъзгащи се панти, които позволяват да се поддържат панели от различни материали с тегло от 3 кг до 10 кг и с дебелина от 16 мм до 25 мм.