Пералня Supreme Silence

Пералня Supreme Silence

Най-тихата* Whirlpool пералня,
с отлична икономия на ресурси

*В категория свободностоящи стандартни перални, 8 кг, 1400 об./мин. или повече (декември 2020 г.); сравняване на нивото на шума, декларирано от производителите. Важи за модел Whirlpool W6X W845WB EE.
Най-тихата пералня*

Zen Мотор

Най-тихата пералня*

Изпирането с отлична ефективност вече няма нужда да нарушава спокойствието в дома. Новата пералня Whirlpool Supreme Silence разполага със специален мотор и здрава конструкция, предназначена винаги да осигурява тиха работа: максималното ниво на шум е 65 dBA при центрофугиране, за да може пералнята да се ползва по всяко време на деня без излишни смущения.
*В категория свободностоящи стандартни перални, 8 кг, 1400 об./мин. или повече (декември 2020 г.); сравняване на нивото на шума, декларирано от производителите. Важи за модел Whirlpool W6X W845WB EE.
Проектирани да бъдат невероятно безшумни

Zen странични панели и структура на корпуса

Проектирани да бъдат невероятно безшумни

Новата пералня разполага със Zen странични панели, които имат специален дизайн с цел свеждане до минимум на вибрациите при центрофугиране и намаляване на шума. А за още по-добра стабилност и тишина, панелите са свързани заедно в здрава, U- образна форма.
За през нощта, за концентрация, за да си починете

Смесено | Програма Extra Silence

За през нощта, за концентрация, за да си починете

Проектирана да ви подпомага през целия ден, тази програма поддържа нивото на шум под 60 dBA през целия цикъл. Това ниско ниво на шум я прави идеална за всяко време на деня: докато работите, докато си почивате и дори докато спите.
Днес Supreme Silence спестява -30%* енергия в сравнение с минимума, необходим за клас А.

Днес Supreme Silence спестява -30%* енергия в сравнение с минимума, необходим за клас А.

Благодарение на технологията WaterSave**, която ни позволява да използваме по-малко вода, можем да намалим количеството енергия, необходимо по време на фазата на пране.
*Икономия на 30% енергия в сравнение с минимума, необходим за клас А.
**Тествано при цикъл ECO 40-60 със 6TH SENSE, със и без WaterSave.

Превъзходна технология за интуитивно пестене на ресурси

Пестенето на ресурси по най-безпроблемния начин е важно.
Whirlpool Supreme Silence е проектирана именно с тази цел, благодарение на своите съвременни технологии и специални сензори, които автоматично регулират консумацията на енергия, перилен препарат и вода.

Технология 6TH SENSE

Технология 6TH SENSE

Когато става дума за ежедневно пране, пестенето на енергия е от изключително значение. Whirlpool Supreme Silence знае точно как да го постига благодарение на технологията 6TH SENSE, която винаги гарантира най-висока ефективност. Тази усъвършенствана функция адаптира използването на енергия според реалното натоварване, като гарантира превъзходно и ефективно изпиране с голяма икономия: до 45% от енергията при всяко пране.
AutoDose

AutoDose

Пестенето на перилен препарат при всяка програма е важно: за вас, за дрехите ви и за Земята. Ето защо новата пералня Whirlpool разполага с AutoDose - автоматична дозираща система, която ви осигурява до 26 безгрижни изпирания*. Напълнете резервоара веднъж с перилен препарат и омекотител и оставете системата да свърши останалото, за да можете да посветите времето си на това, което наистина има значение.
*При използване на резервоар за течен перилен препарат от 35 мл с капацитет на прането 5 кг (нормативно зареждане с Памук съгласно стандарта IEC 60456) и концентрация на перилния препарат
4X (Средно 20
WaterSave

WaterSave

Пестенето на до 59%* от водата при всяка програма е важно. Новата Whirlpool Supreme Silence никога не използва и една капка повече от необходимото и така осигурява винаги изключителна икономия. Като регулира водата спрямо количеството пране и я впръсква директно върху дрехите от специална дюза, тази усъвършенствана технология подобрява степента на изпиране, като същевременно осигурява ефикасност.
*Тествано при програми Пълно зареждане 45 мин., Памук, Смесена и ЕКО 40-60 със и без 6TH Sense.

Пара за максимална свежест и хигиена

Изцяло иновативно почистване – деликатно, но същевременно много ефективно. Време е да се насладите на парата: толкова внимателна към дрехите, че защитава всяко влакно, и все пак толкова ефективна, че осигурява превъзходна хигиена. Whirlpool Supreme Silence разполага с пълен пакет от функции с пара, за да отговори на всички очаквания и нужди.

FreshCare+
SteamRefresh
SteamHygiene
FreshCare+
  • 100% свежест, дори ако забравите да извадите прането.

    Със Supreme Silence изваждането на прането от пералнята веднага след приключване на програмата не е толкова важно за избягването на лошите миризми и нежеланите гънки: FreshCare+ ще се погрижи за това. След като програмата приключи, в барабана се освобождава поток от пара, а няколко бавни завъртания на барабана в двете посоки леко масажират дрехите. Тези комбинирани действия поддържат дрехите свежи в пералнята до 6 часа след края на програмата, като така предотвратяват разпространението на основните източници на миризма.

SteamRefresh
  • Забравете миризмите и гънките само за 20 минути.

    Специфична програма, която съживява свежестта на малко носените дрехи и избягва ненужното им пране. Пералнята генерира поток от пара, който прониква във влакната, отстранява неприятните миризми, отпуска нишките и изглажда гънките. SteamRefresh използва по-малко от две чаши вода и трае само 20 минути.

SteamHygiene
  • Забравете бактериите.

    Чистото, перфектно изпиране вече е напълно без усилия. Когато функцията SteamHygiene е активирана, прането се дезинфекцира чрез поток гореща пара в края на програмата. Въздух с температура 70°С/80°C пълни барабана за 30 минути, като така неутрализира до 99,9%* от бактериите без химикали, по мощен и естествен начин.