W COLLECTION

Абсорбатори

Чист въздух и кристално ясна светлина

W Collection получи две престижни награди за своя изключителен дизайн:

Чист въздух, кристално ясна светлина и още нещо

С уникалната технология на Whirlpool 6th SENSE и интелигентните сензори, абсорбаторите ефикасно поддържат въздуха в кухнята чист по всяко време, а не само при готвене. 6th SENSE Connectivity позволява на абсорбаторите да комуникират с фурната и плота като по този начин осигуряват по-лесно използване и по-добро качество на въздуха.

Изберете интелигентната технология 6TH SENSE сега с 6 години гаранция

Промоцията важи за всички Whirlpool аспиратори с технология 6th Sense, закупени в периода 01.01.2023 - 31.12.2023. За да е валидна 6-годишната гаранция напълно безплатно, трябва да регистрирате закупения уред на интернет страница www.dopulnitelnagaranzia.com в 30-дневен срок от датата на покупката.

CookSense

Сензорът на 6th SENSE автоматично засича и извлича мазните частици и парата, като отстранява всякакви неприятни или нежелани миризми - за по-чиста среда по време на готвене. За да гарантира винаги отлично качество на въздуха, абсорбаторът разпознава начина на готвене, анализира вида пара и интуитивно регулира нивото на мощност, за да отстранява пушек, миризми и мазнина.

AirSense

AirSense може да засича не само миризми от готвене, но и от други източници като например почистващи препарати, цигарен дим. Той се активира интуитивно и автоматично се приспособява, за да пречиства въздуха и да пази от нежеланите миризми и замърсявания. Има 2 програми, интензивна и всекидневна, които гарантират чист въздух и кухня без миризми при ежедневни дейности.

OdourZero

Новият патентован карбонов филтър OdourZero, който издържа до 5 години, улавя 98,9% от миризмите при готвене. С него кухненската среда е по-свежа от всякога. Без неприятни миризми, благодарение на висококачествените частици въглерод, разположени стратегически най-отгоре на комина

LightSense

Съобразява светлината с вашето настроение.

LightTone: самонастройваща се лампа, която пасва перфектно на атмосферата в кухнята ви. Топли и релаксиращи или пък хладни и енергизиращи тонове.

DimmerLight: регулира яркостта и осветява сцената за вашите кулинарни творения.

NightLight: мека светлина за уютна нощна атмосфера

ТЕХНОЛОГИЯ

Покритие iXelium

Създадено с усъвършенствана нанотехнология, уникалното покритие iXelium на иноксовите абсорбатори на Whirlpool ги прави значително по- устойчиви на издраскване и корозия от конвенционалните абсорбатори.

Zen Режим

За да осигури идеалния баланс между ефективност и тишина, Zen режимът на Whirlpool се грижи абсорбаторът да е достатъчно мощен да поддържа въздуха чист и свеж, докато прави кухнята по-тихо, по-приятно място за готвене и общуване.

Booster: Подсилване с две нива

Подсилването с две нива гарантира необходимата допълнителна мощност за извличане на силни изпарения или миризми, например когато някоя храна прегори. С две нива, способни да извлекат до 779 м3/ч., въздухът се почиства по-бързо и пести време и енергия.

Индикатори за насищане на филтъра

За винаги ефикасна и безопасна работа на абсорбатора, филтрите за мазнини и карбоновите филтри трябва периодично да се сменят или мият, в зависимост от модела. Абсорбаторите имат специални индикатори за насищане на филтрите, които уведомяват когато е необходимо да смените или измиете филтъра

Филтър за мазнини

Филтърът за мазнини е специална бариера за филтриране на въздуха, която се намира на входа на абсорбатора. Този филтър може да е направен от различни материали. Най-често срещаните филтри са от синтетичен материал, който периодично трябва да се заменя, или от метал, който подлежи на измиване.

Connectivity
Доверете се на интелигентните уреди.
Не губете връзка.
Бъдете свободни.

Приложението на Whirlpool 6thSenseLive предлага интуитивен и лесен начин за контрол на всеки уред навсякъде и по всяко време

Научете повече
Намерете търговски обект близо до вас
Потърсете сега