W COLLECTION

Микровълнови фурни

Доверете се на интелигентното готвене със 6th Sense

W Collection получи две престижни награди за своя изключителен дизайн:

Изберете произволна рецета и технологията 6th SENSE ще я изпълни страхотно за два пъти по-малко време1!

Новите микровълнови фурни за вграждане на Whirlpool разполагат с мощността и ефективността на технологията 6th SENSE, заедно с иновативни функции, които осигуряват най-доброто изживяване при готвене, като намаляват времето за приготвяне на разнообразни здравословни, вкусни ястия.

Изберете интелигентната технология 6TH SENSE сега с 6 години гаранция

Промоцията важи за всички Whirlpool микровълнови с технология 6th Sense, закупени в периода 01.01.2023 - 31.12.2023. За да е валидна 6-годишната гаранция напълно безплатно, трябва да регистрирате закупения уред на интернет страница www.dopulnitelnagaranzia.com в 30-дневен срок от датата на покупката.

MySmartDisplay

MySmartDisplay е интуитивен, изчистен и лесен за разчитане интерфейс, който ви свързва с микровълнова фурна клас W11

Crisp

Наслаждавайте се на много бързи и особено хрупкави резултати с технологията Crisp. Ястието е великолепно хрупкаво за много по-кратко време и с по-малко усилия, отколкото при традиционните фурни. Технологията Crisp е идеалният начин да усъвършенствате всичко от кексове, сладкиши, кишове и хляб до омлети, риба и печено месо

CrispFry

Функцията CrispFry е изключителен начин да се насладите на хрупкава пържена риба със страхотен вкус с много малко или без никаква мазнина. Без усилия постигате същите хрупкави, бързи резултати като в традиционна фурна или тиган. Благодарение на 6th SENSE, хрупкавата храна може бързо да се притопли от замразено състояние до температура за сервиране. Автоматичната функция Crisp се използва само за замразени готови храни.

Steam & Boil

Steam&Boil е лесна за използване функция, която пести време и усилия с по-здравословен начин за готвене. Като прилага естествената сила на парата, тази удобна програма запазва вкусовите и хранителните вещества като приготвяте храната на пара или с вода в комплект от специални аксесоари за по-лесно приготвяне и по-бързи, по-вкусни резултати.

ForcedAir

Благодарение на технологията с форсиран въздух, в микровълната фурна равномерно циркулира предварително загрят въздух с помощта на високоскоростен вентилатор, който така създава перфектните условия за печене на кекс, целувки или баница като във фурна с конвекционно готвене.

ТЕХНОЛОГИЯ

Reheat & Defrost

С функцията Reheat&Defrost равномерно разпределени микровълни запазват оригиналния вкус, текстура, цвят и хранителни вещества като ви позволяват да управлявате времето си по-ефикасно

Плавно затваряне на вратата

Заложете на качеството. Новото поколение панти предотвратява шумното затваряне, така че с едно докосване вратата се затварят плавно, тихо и без усилие.

Въртяща се чиния, 40 см

С повечето пространство идва и опцията за едновременно готвене на няколко ястия. 40-сантиметровата въртяща се чиния осигурява много място за съдове с различни размери или дори за няколко чаши, купи или чинии едновременно, а постоянното ротационно движение се грижи храната да бъде сготвена равномерно от всички страни.

Почистване на пара

SteamClean използва силата на парата, за да пази микровълновата фурна безупречно чиста. Просто налейте чаша с вода в отделението за пара на микровълновата и изберете програмата за почистване.

Connectivity
Доверете се на интелигентните уреди.
Не губете връзка.
Бъдете свободни.

Приложението на Whirlpool 6thSenseLive предлага интуитивен и лесен начин за контрол на всеки уред навсякъде и по всяко време

Научете повече
Намерете търговски обект близо до вас
Потърсете сега