W COLLECTION

Фурни

Доверете се на интелигентното готвене 6th Sense

W Collection получи две престижни награди за своя изключителен дизайн:

Вие само избирате рецептата и технологията 6th SENSE я приготвя вкусно всеки път!

За иновативно и интуитивно изживяване по време на готвене. Просто изберете ястие и технологията 6th SENSE ще свърши останалото, като автоматично настройва времето, температурата и влажността, за да осигури перфектни резултати всеки път. Със сензорите 6th SENSE и вълнуващ избор от ексклузивни опции, приготвяте перфектното ястие и същевременно се наслаждавате на ненадминато интуитивно изживяване.

SteamSense +

Готвенето със 100% пара запазва пълноценния вкус на храната като ви позволява да се насладите на невероятно здравословни ястия, като запазва хранителните вещества, витамините и минералите.

Сонда Multisense

Сондата MultisenseProbe следи температурата на храната в четири точки, за да осигури пълен контрол над температурата отвътре и отвън

Cook4

Функцията Cook4 предоставя уникално ниво на гъвкавост, което ви позволява да приготвите до четири ястия наведнъж, без смесване на вкусове или аромати.

MySmartDisplay

W11 MySmartDisplay е интуитивен, изчистен и лесен за използване интерфейс, който ви съдейства да станете по-добри и по-вдъхновени готвачи

ТЕХНОЛОГИЯ

Пиролитична система на почистване

Когато бъде зададен режим на самопочистване, вътрешността на пиролитичната фурна достига особено висока температура (приблизително 470°C), при което всички остатъци от храна се превръщат в пепел, която лесно просто се избърсва само с влажна гъба.

SmartClean

Иновативната технология SmartClean почиства фурната ефикасно само за 35 минути, като не оставя миризми и не изисква почистващ препарат. Технологията SmartClean работи заедно с лесен за почистване специален емайл и предлага програма, която винаги осигурява перфектни резултати при почистване.

Телескопични водачи

Телескопичните водачи са предназначени да ви улесняват по време на готвенето. Те позволяват лесно разместване и вадене на тавите и скарите за перфектен контрол.

Плавно затваряща се вртата

Благодарение на системата за плавно затваряне, дори и при лек натиск върху вратата на фурната тя се затворя сама с безшумно и плавно движение.

iXelium покритие

Фурните Whirlpool са оборудвани с iXelium, патентованата високотехнологична повърхност, която никога не губи блясъка си. Устойчивата на надраскване, лесна за почистване повърхност остава бляскава дори и след време. iXelium се чисти невероятно лесно и запазва красотата си с времето.

Connectivity
Доверете се на интелигентните уреди.
Не губете връзка.
Бъдете свободни.

Приложението на Whirlpool 6thSenseLive предлага интуитивен и лесен начин за контрол на всеки уред навсякъде и по всяко време

Научете повече
Намерете търговски обект близо до вас
Потърсете сега