W COLLECTION

Фурни W9

Интелигентно готвене със 6th Sense

Само избирате рецептата и технологията 6th SENSE ще я приготви вкусно всеки път!

За иновативно и интуитивно изживяване по време на готвене. Просто изберете ястие и технологията 6th SENSE ще свърши останалото, като автоматично настройва времето, температурата и влажността, за да осигури перфектни резултати всеки път. Със сензорите 6th SENSE и вълнуващ избор от ексклузивни опции, приготвяте перфектното ястие и същевременно се наслаждавате на ненадминато интуитивно изживяване.

SteamSense+

Готвенето със 100% пара запазва пълноценния вкус на храната като ви позволява да се насладите на невероятно здравословни ястия, като запазва хранителните вещества, витамините и минералите.

Cook4

Функцията Cook4 предоставя уникално ниво на гъвкавост, което ви позволява да приготвите до четири ястия наведнъж, без смесване на вкусове или аромати

ТЕХНОЛОГИИ

iXelium покритие

Фурните Whirlpool са оборудвани с iXelium, патентованата високотехнологична повърхност, която никога не губи блясъка си. Устойчивата на надраскване, лесна за почистване повърхност остава блестяща дори и след време. iXelium се чисти невероятно лесно и запазва красотата си с времето.

SmartClean

Иновативната технология SmartClean почиства фурната ефикасно само за 35 минути, като не оставя миризми и не изисква почистващ препарат. Технологията SmartClean работи заедно с лесен за почистване емайл. Това е програма, която винаги осигурява перфектни резултати при почистване.

Телескопични водачи

Телескопичните водачи ви улесняват по време на готвенето. Те позволяват лесно разместване и вадене на тавите и скарите при перфектен контрол.

Плавно затваряща се врата

Благодарение на системата за плавно затваряне, дори и при лек натиск върху вратата на фурната тя се затворя сама с безшумно и плавно движение.

Пиролитична система на почистване

Когато зададете режим на почистване, вътрешността на фурната се нагрява до особено висока температура (около 470°C), в резултат на което всички замърсявания се превръщат в пепел, която лесно се избърсва само с влажна гъба.

 
W11
 
W9
 
W7
ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПАРОВА ФУРНА

CONVENTIONAL OVEN

 

ПАРОВА ФУРНА

CONVENTIONAL OVEN

 

STEAM OVEN

CONVENTIONAL OVEN

6TH SENSE

  

CONNECTIVITY

    

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ИНТЕРФЕЙС

My Smart Display 4.5”

My Smart Display 4.5”

 

My Smart Display 3.5”

My Smart Display 3.5”

 

Assisted Display

Assisted Display

IXELIUM покритие

      

КОМБИНАЦИИ ЗА ГОТВЕНЕ

До 100 комбинации за готвене

До 100 комбинации за готвене

 

До 60 комбинации за готвене

До 60 комбинации за готвене

 

До 40 комбинации за готвене

До 40 комбинации за готвене

ГОТВЕНЕ НА ПАРА

SteamSense+

SteamSense+

 

SteamSense+

  

SteamSense

 

MULTISENSE PROBE

      

BAKESENSE

       

COOK4

  
Connectivity
Доверете се на интелигентните уреди.
Не губете връзка.
Бъдете свободни.

Приложението на Whirlpool 6thSenseLive предлага интуитивен и лесен начин за контрол на всеки уред навсякъде и по всяко време

Научете повече
Намерете Whirlpool търговски представител близо до вас
Потърсете сега